tiistai 19. marraskuuta 2013

Sohvan nurkkaan

Sohvalle halusin lisää väriä ja ompelin pari tyynynpäällistä Ikean raitakankaista.  Tyynyt tein kaksivärisinä ja toisessa raidat menevät pystyyn ja toisessa vaakaan. Voi mielensä mukaan käännellä tyynyjä ;)
 
Vetoketjun ompelin tyynyjen alareunaan. Bambi on kopsattu tietokoneen näytöltä läpipiirtämällä PaaPiin- sivuilta. Pieniä yksityiskohtia lisäilin, esim. helmet kaulaan, sydän korvaan... Kuva on painettu sabluunan läpi kangasväreillä valmiiseen tyynynpäälliseen.


perjantai 8. marraskuuta 2013

P*skarteluhaaste #208

P*skarteluhaasteessa pitää olla tällä kertaa leimakuva pääosassa. Tuo Papermanian kynttilä- leimasin onkin niin iso, ettei paljon muuta mahtuiskaan. Samalla aiheella tein kaksi erilaista versiota. 

Ensimmäiseen embossasin kynttilät punaiselle paperille, leikkasin irti ja kohotin tarroilla suoraan korttipohjalle. Reunoille "lunta" ja koristeeksi "timantteja".
 

Toiseen korttiin kokeilin embossausta helmiäiskartongille. Embossattu ja tarroilla kohotettu lumihiutale koristeeksi + pätkä nauhaa + "timantteja". Molemmat yksinkertasen kivoja, mut ehkä toi eka versio on kivempi.
 


tiistai 5. marraskuuta 2013

Pipo tai kaks

Neulontarintamalla on syntynyt valmiiksi pari pipoa ja yhdet lapaset. Pipo/myssy ohjeita  on tulostettuna enemmänkin, ehtis vaan tehdä... Paremmiltahan nämä näyttäs varmaan päässä kuvattuina, mutta nyt näin ihan vaan narulla roikkumassa.


Malli: Superhelppo syyspipo
Mistä: Muita ihania- blogista 
Lanka: Novita Nalle
Puikot: nro 3 ja 3½
Muuta: Loin alkuun 120s, joustimen jälkeen lisätty silmukkaluvuksi 126. 

Malli: Peruslapaset
Lanka: Novita Nalle
Puikot: nro 3 ja 3½

Tästä piposta kiinnostuin nähtyäni sen Napit puuttuu- blogissa ja halusin testata mallin.



Malli: Barley
Mistä: Ravelry (ilmainen ohje)
Lanka: Novita Isoveli
Puikot: nro 4 ja 5
Muuta: 84s = aikuisten S-koko. Voisin tehdä toisen ohuemmasta ja pehmeämmästä langasta. Isoveljestä tehtynä vähän karhean ja tönkön tuntuinen.